FITNESS STUDIO Celje

Programi za vse stopnje

Crossfit

Crossfit je funkcionalni fitnes program, ki združuje vaje za moč, vzdržljivost in gibljivost v visoko intenzivni vadbi kratkega trajanja.

vas zanima več

kombinirane aktivnosti

Kombinirane aktivnosti v fitnesu se nanašajo na izvajanje več vrst vadbe hkrati, kar poveča učinkovitost vadbe in izboljša celostno telesno pripravljenost.

vas zanima več

trening Boxing 

Trening Boxinga v fitnesu je visoko intenzivna vadba, ki vključuje tehnike boksa in kardiovaskularne vaje ter pomaga pri izboljšanju koordinacije, moči in vzdržljivost

vas zanima več

vadba s trenerjem

Vadba s trenerjem v fitnesu je učinkovit način, kako doseči svoje cilje, saj trener prilagodi vadbo posameznikovim potrebam in sposobnostim ter zagotavlja motivacijo in strokovno podporo.

vas zanima več

Bodybuilding

Bodybuilding v fitnesu je vadba, ki se osredotoča na izgradnjo mišic in povečanje mišične mase ter vključuje uporabo težkih uteži in pravilne prehrane za doseganje optimalnih rezultatov.

vas zanima več

Trx Training

TRX Training v fitnesu je vadba, ki uporablja lastno težo telesa in TRX trakove za izvajanje funkcionalnih vaj, ki izboljšujejo moč, ravnotežje, stabilnost in gibljivost.

vas zanima več

veslanje

Veslanje v fitnesu je kardiovaskularna vadba, ki vključuje uporabo posebnega simulatorja veslanja, ki pomaga pri izboljšanju vzdržljivosti, mišične moči in celostni telesni pripravljenost

vas zanima več

štanga klub

Štanga klub v fitnesu je vadba, ki združuje gibanje s posebnimi utežmi, ki spominjajo na starodavno orožje, kar izboljšuje moč, ravnotežje, koordinacijo in gibljivost.

vas zanima več

dodatni programi

Dodatni programi v fitnesu so ponavadi specializirani programi, ki se osredotočajo na določene vidike fitnesa, kot so na primer rehabilitacija po poškodbi, trening za tekmovalce ali programi za hujšanje, ki pomagajo posameznikom doseči specifične cilje in potrebe.

vas zanima več

naroči se na novice in bodi na tekočem

Želite biti prvi, ki bo prebral naše novice? Naročite se na novice, da boste na tekočem z vsemi dogodki.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Rezervirajte svojo vadbo in trenerja

POLIČITE
040 554 909