FITNESS STUDIO Celje

Pridružite se Fitness studiu Celje 

Nudimo celovite storitve, vključno z osebnim trenerstvom, invalidskimi programi, rehabilitacijo po poškodbah, izboljšanjem drže in kondicije ter pripravami na tekme. 

POSVETUJTE SE Z NAMI

Dodatni programi v fitnesu so ponavadi specializirani programi, ki se osredotočajo na določene vidike fitnesa, kot so na primer rehabilitacija po poškodbi, trening za tekmovalce ali programi za hujšanje, ki pomagajo posameznikom doseči specifične cilje in potrebe.

NAŠ TEAM STROKOVNJAKOV VAS PRIČAKUJE.

POKLIČITE

Pooperativne terapije

Rehabilitacija po poškodbah v fitnesu so programi, ki se osredotočajo na izboljšanje gibljivosti in zmanjšanje bolečin pri posameznikih po operacijah ali poškodbah.

OSTEROPOROZA IN VAJE

Delo z ljudmi, ki imajo osteoporozo, vključuje posebne vaje, ki pomagajo povečati gostoto kosti in preprečujejo poškodbe. Sčimer se zmanjša tveganje za padce in zlome.

fizioterapija

Fizioterapevtske storitve v fitnesu ali na domu so lahko učinkovit način za lajšanje bolečin in izboljšanje telesne pripravljenosti. 

VADBE ZA HRBTENICO

Delo na popravi ukrivljene hrbtenice telesa je običajno sestavljeno iz vadbe in raztezanja, ki lahko izboljšajo držo in zmanjšajo bolečine v hrbtu. Vključuje pa posebne vaje in prilagoditve vadbe.

priprave ZA ŠPORTNIKE

Priprave na tekme v fitnesu običajno vključujejo načrtovanje posebnih programov vadbe in prehrane, ki pomagajo športnikom doseči svoje cilje in optimalno telesno pripravljenost.

DELO S ŠPORTNIKI

Delo s športniki v fitnesu se osredotoča za izboljšanje motorične kondicije in koordinacije gibov je ključnega pomena za povečanje zmogljivosti in izboljšanje rezultatov.

ZA KAKRŠNA KOLI POJASNILA IN VPRAŠANJA SMO DOSEGLJI NA : info@fitness-studio.si
na telefonski: 040-554-909